Alle uitgaven voor het beroepsonderwijs Laagste prijsgarantie
Klantenservice Inloggen
€ 0,00
  • PO
  • VO
      Richtingen
    • Vso
    • Praktijkonderwijs
    • Vmbo
    • Havo/vwo
  • MBO
  • Methodes
Home      Zoeken
Voorraadbeheer niveau 3-4
Bekijk inkijkexemplaar
Toevoegen aan wensenlijst

Methodes

  • Tendens Keuken
Tendens Keuken

Voorraadbeheer niveau 3-4

Papieren uitgave

ISBN 9789037229165
Levertijd: 5-8 werkdagen
€ 25,95
Klik en bestel   
Let op! Dit artikel wordt op aanvraag voor u gedrukt. Hierbij geldt geen recht van retour.
Voorraadbeheer niveau 3-4
Toevoegen aan wensenlijst
Productomschrijving

Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.

In dit werkboek staat de kerntaak Beheert de keukenvoorraad centraal. Zonder producten/ingrediënten kan er niet gekookt worden. Tijdens het beheren van de voorraad kun je de volgende fasen of processtappen onderscheiden:
1. Controleren van de voorraad

2. Ontvangen en controleren van producten

3. Opslaan van geleverde producten

4. Bewaken, controleren en registreren.


Deze stappen komen in dit werkboek aan bod. Ook het opstellen van inkoopspecificaties en het afhandelen van retourzendingen komen aan bod.

Gerelateerde producten

Tendens Keuken | Leidinggevende keuken | digitale bundel 2 jaar
€ 143,50
Bekijken
Tendens Keuken | set theorieboeken Bereidingstechnieken en Warenkennis
€ 110,00
Bekijken
Tendens Keuken | Zelfstandig werkend kok | combipakket 1 jaar
€ 229,50
Bekijken
Betaal met: Bancontact
Verzending via:
Vragen over producten?
Bel 0522 235 235 of WhatsApp 06 466 744 42
© Boom Beroepsonderwijs BV 2023 Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy statement