Alle uitgaven voor het beroepsonderwijs Laagste prijsgarantie
Klantenservice Inloggen
€ 0,00
  • PO
  • VO
      Richtingen
    • Vso
    • Praktijkonderwijs
    • Vmbo
    • Havo/vwo
  • MBO
  • Methodes
Home
Nieuw
Tendens MOH | set theorieboeken Ondernemen, Operationeel management en Meewerken in de horeca
Toevoegen aan wensenlijst

Methodes

  • Tendens Ondernemer Horeca
Tendens Ondernemer Horeca

Tendens MOH | set theorieboeken Ondernemen, Operationeel management en Meewerken in de horeca

Papieren uitgave

ISBN 9789037261233
Levertijd: 3-5 werkdagen
€ 135,00
Klik en bestel   
Let op! Dit artikel wordt op aanvraag voor u gedrukt. Hierbij geldt geen recht van retour.
Tendens MOH | set theorieboeken Ondernemen, Operationeel management en Meewerken in de horeca
Toevoegen aan wensenlijst
Productomschrijving

Tendens Manager/ondernemer horeca helpt jou om een goede ondernemer en manager in de horeca te worden. In deze praktijkgerichte lesmethode leer jij jezelf kennen. Zo kun je vanuit je eigen kracht je persoonlijke gastvrijheidsstijl, ondernemersstijl en leiderschapsstijl ontwikkelen. Je leert hoe je ideeën uitwerkt in concrete plannen, zodat je de onderneming tot een succes kunt maken. En je leert hoe je ervoor zorgt dat de organisatie op rolletjes loopt, zodat je medewerkers tevreden zijn en je een financieel gezond bedrijf houdt. Zo kun je samen met je hele team, van frontoffice tot keuken en bediening, jouw gasten een fantastische beleving bezorgen.   

 

Set theorieboeken Ondernemen, Operationeel management en Meewerken in de horeca

De set bestaat uit drie theorieboeken van Tendens MOH. Deze kun je gebruiken als naslagwerk bij de digitale lesmethode Tendens MOH.

De boeken bestaan uit de volgende onderdelen voor mbo Manager/ondernemer horeca:

 

In het boek Meewerken in de horeca, de thema's:

1. De horecabranche

2. Meewerken in de keuken

3. Meewerken in de bediening

4. Menuleer en eetwensen

5. Meewerken in het hotel.

 

In het boek Ondernemen in de horeca, de thema's:

1. Starten van je onderneming

2. Marketing in je onderneming

3. Financieren van je onderneming

4. Inkoop- en voorraadbeleid bepalen.

 

In het boek Operationeel management in de horeca, de thema's:

1. Leidinggeven

2. Personeel en organisatie

3. Begroten en bewaken van financiën.

 

Maak samen werk van onderwijs

Boom beroepsonderwijs wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Wij zijn er voor de doeners en de makers. Om samen werk te maken van onderwijs verbinden wij docenten, studenten en het bedrijfsleven met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat jongeren het beste uit zichzelf halen. Met inspirerend lesmateriaal voor een wereld die continu verandert. Dat maakt ons trots!

Gerelateerde producten

Tendens MOH | demo
€ 0,00
Bekijken
Tendens MOH | Manager/ondernemer horeca | combipakket 1 jaar
€ 278,50
Bekijken
Tendens MOH | Manager/ondernemer horeca | combipakket 4 jaar
€ 531,50
Bekijken
Betaal met: Bancontact
Verzending via:
Vragen over producten?
Bel 0522 235 235 of WhatsApp 06 466 744 42
© Boom Beroepsonderwijs BV 2023 Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy statement