Tendens Bediening
Met Tendens Bediening leg je de basis voor jouw gastheerschap. In deze praktijkgerichte lesmethode brengen we alle ingrediënten samen om je te ontwikkelen tot een professionele gastheer of -vrouw in de horeca. Want het gaat
niet alleen om het serveren van dranken en gerechten, maar ook om het ervaren van smaak en gastvrijheid. Met Tendens Bediening leer je om jouw gast een ultieme horecabeleving te geven.
Deze gesealde set bevat twee theorieboeken:
1. Dranken- en warenkennis
Als gastheer of -vrouw wil je de gast de juiste dranken en gerechten adviseren. Passend bij de smaak en wensen van de gast, de gelegenheid en als food pairing. Daarvoor moet je op de hoogte zijn van het drankenaanbod van jouw bedrijf en van
de gerechten die de keuken bereidt. In dit theorieboek leer je over de meest voorkomende dranken en hoe je ze serveert, en over gerechten en bereidingstechnieken. Zo kun jij je gasten smaakvol verrassen.
2. Gastvrijheid
Voor de gastheer of -vrouw in de horeca is gastvrij zijn een tweede natuur. Deze is dan ook een belangrijke schakel in de beleving van de gast. In dit theorieboek leer je over gastvrijheid en communicatie. Je leert jouw gastheerschap, de horecagast en de gastbehoeften beter kennen. Aan de hand van de gastreis worden de do’s en don’ts voor, tijdens en na het verblijf van de gast behandeld. Gastvrijheid gaat samen met het uitvoeren van vaktechnieken. Van een goede voorbereiding van het
horecabedrijf tot de juiste serveermethode of tafelbereiding; jij zorgt ervoor dat de beleving optimaal is.
Maak samen werk van onderwijs
Boom beroepsonderwijs wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Wij zijn er voor de doeners en de makers. Om samen werk te maken van onderwijs
verbinden wij docenten, studenten en het bedrijfsleven met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat jongeren het beste uit zichzelf halen. Met inspirerend lesmateriaal voor een wereld die continu verandert. Dat maakt ons trots!